www.reikitanfolyamok.hu www.reiki.org.hu
www.mature-reiki.hu   
www.usui.hu


   

Publisher: Sipi46   Bp
Web mindenes: Sipi

 •  

  Várdai Zsóka,

   

     1966 ban születtem, könyvtáros vagyok 1992 óta, jelenleg a Füredi FSzEkben.  1999ben avatott Kövesi Péter reikissé, ami hozzásegített, hogy megtaláljam elvesztett önmagam.

   Ugyancsak sokat segített Horváth Péter reiki kezelése, az hogy évekig Lizához jártam reikis napokra és egy év múlva Péter R-II beavatását is megkaptam.

   Azóta a könyvtárban azon dolgoztam, hogy az olvasók hetente legalább egy délután találkozhassanak autentikus előadókkal az ezoterika és az egészségmegőrzés területén.

     2011 januárjától egyre több reikimester jött közénk előadást tartani és egyre szorosabb kapcsolat alakult ki a MaTURE egyesülettel. 2011 szeptemberétől Sipos György közreműködésével minden második kedden reikis csoportot szerveztünk -- mintegy az elméleti ismeretek gyakorlatba történő átültetéseképpen. Egyre több közös program alakult (Reiki Sziget, könyvadományok Erdélybe, kulturális és szórakoztató események, kerületi napok stb.) és minden kedd délután egyre többen jöttek reiki kezelésre. Elsőként csatlakoztam a MaTURE által meghirdetett önkéntes mozgalomhoz, melynek keretén belül a 2012 júliusában avatottakkal  együtt 8 önkéntes tud már nálunk felváltva kezelést adni.

   Én is ekkor kaptam meg Sipitől a Mestertanítványi beavatást, amely lehetővé teszi, hogy formálisan is csatlakozhassak a MaTURE Egyesülethez.

   

  Emil:

  Tel: (30) 563 5795