www.reikitanfolyamok.hu www.reiki.org.hu
www.mature-reiki.hu   
www.usui.hu


   

Publisher: Sipi46   Bp
Web mindenes: Sipi

 •  

   

   Jónás József

   

   

   

        Jónás József vagyok, 2016 májusa óta Reiki mester.

  Tanátadási vonalam:

  Usui-Hayashi-Takata-Barabara W. Ray-Maureen O'Toole-Kate Nani-Paula Horan-Kun István-Simon Attila-Mezei László-Nagy Judit- és én... ( http://www.reikilap.eoldal.hu/fenykepek/a-reiki-csaladfa-egy-resze....-.html )

  1982-ben születtem és 1999 óta foglalkozom Reikivel.

  Néhai mesterem (Mezei László) avatott 1-2 szintre, még 2000 - 2001-ben, illetve nála elvégeztem egy mester előképző tanfolyamot is 2003-ban. (oklevelekkel tudom ezeket tanúsítani) Számtalan tanfolyamon vettem már részt mint hallgató, illetve sokat jártam Reiki klubokba (Mezei László, Petrik Márta, Sebők Anita, Kaló Ernő...)

  Van egy élettársam (szintén reikis) és két gyermekem.

  2015-ben úgy döntöttem, szeretném ezt az Utat tanítani, így megkértem Nagy Juditot, akivel együtt tanultunk anno Mezei Lacinál, hogy adja át nekem ezt a tudást és avasson mesterré.

  2016 májusában sor került rá, azóta vagyok Reiki Tanító.

  Volt szerencsém találkozni Kun Istvánnal is, az általa szervezett 1.Reikis Találkozón Kaposszerdahelyen, ami igen tanulságos volt...

  Fél éve úgy döntöttem, alapítok egy Reiki klubot én is, hogy népszerűsíthessem ezt az Utat. ( http://www.reikilap.eoldal.hu/cikkek/reiki-klub/ )

  Sokat gondolkodtam azon, hogy ebben a kicsit széthúzó Reiki-s "társadalomban" össze kellene kovácsolni a mestereket és létrehozni egy nagy szervezetet.

   

  Elérhetőségeim:

  Jónás József    +3670/540-2811

  www.reikilap.eoldal.hu    www.jonasjozsefattila.eoldal.hu    www.facebook.com/reikijonasjozsef