www.reikitanfolyamok.hu www.reiki.org.hu
www.mature-reiki.hu   
www.usui.hu


   

Publisher: Sipi46   Bp
Web mindenes: Sipi

 •  

      Havasi Katalin

    

     

   

                                      Szeretettel köszöntelek!

   

   

  Évekkel ezelőtt egy baráti jó tanácsra hallgatva kerestem fel Szikszai Zsóka mester-tanárt, hogy tőle kezelést kapjak. Ez az alkalom szerelem volt első látásra a Reikivel. A szerelem azóta is tart, fejlődik, kíséri mindennapjaimat.

  Egészséget, kiegyensúlyozott életet, szellemi utat, spirituális életem kiteljesedését, és még oly sok mindent kaptam a Reiki által. 2009 óta mester-tanárként igyekszem minél több emberrel megismertetni ezt a csodálatos módszert, hogy mások is egyre boldogabbak, egészségesebbek lehessenek.

  Szeretettel ajánlom a Reikit mindenkinek, aki maga-, vagy családja egészségéért szeretne tenni valamit, és ehhez kiegészítő terápiát keres. Ajánlom azoknak is, akik az érzelmi harmóniát szeretnék megtalálni, és az önismeretben szeretnének fejlődni. Olyanoknak is nagyon hasznos, akik valamilyen segítő szakmában dolgoznak, és saját részükre, ill. kiegészítő módszerként szeretnék használni a Reikit.  Én magam is, -hiszen nap, mint nap emberekkel foglalkozom-, nagyon sok erőt merítek a Reikiből mások segítéséhez.

  A Reiki mellett hipnózissal, hipnoterápiával foglalkozom, illetve önismereti tréningeket-, csoport foglalkozásokat is tartok. Tisztelője és művelője vagyok a Tarot-nak. Bővebb információkat a tevékenységeimről a honlapomon és facebook oldalaimon találsz:

   

  Várlak szeretettel!

   

  Havasi Katalin

  USUI Shiki Ryoho Reiki Mester-Tanár

  Regisztrált hipnoterapeuta CCHT, mester hipnotizőr

  email: katalin.havasi@gmail.com

  Telefon: +3630 2356070