www.reikitanfolyamok.hu www.reiki.org.hu
www.mature-reiki.hu   
www.usui.hu


   

Publisher: Sipi46   Bp
Web mindenes: Sipi

 •  

   Kabatek Erika

   

    Szeretettel üdvözöllek!                                                                                                                                                                                        

   

      Reikis történetem röviden.(15 év) 1963 március 22-én születtem Budapesten 37 éve élek házasságban 2 felnőtt lányom van és egy iskolás unokám. A férjemnek már 36 éve sclerosis multiplex betegsége van ami a látását támadta meg és egy kicsit a járását. Szerettem volna neki mindig segíteni, hogy ne legyen beteg. Így talált rám ránk a Reiki, ismerőseink által. 2002-ben kaptuk a férjemmel együtt az 1-es Reikit 2003-ban a 2 reiki fokozatot (a kisebbik lányom az 1-es Reikit) Vass Jánostól .

     A hosszú évek alatt fokozatosan használtam kezeltem magamat családomat munkatársakat állataimat virágaimat mindent, mert bele szerelmesedtem a Reikibe.Közben megjártam a mélységeket és a magasságokat .Közben 5 évem intenzív Reikizés szüleimre. Anyukám felépülését csodának tartották az orvosok ,még a mai napig kezelem 83 éves elmúlt ,apukám 3,5 éve sajnos meghalt de elmenetelét megtudtam könnyíteni és az átkelését a más világba a Reikivel, de ezek hosszú történet. Mindig bennem volt a másokon segítés.

     Így jutottam el 2014-ben egy egészségnapra ahol megismerkedtem mostani Reiki mesteremmel Horváth Gusztávval. Azóta még intenzívebben élem a Reikis életem.2016 ősz óta a munkámat is feladtam mert már úgy érzeztem nekem nem ez az utam , hogy varrónőként varrjak amit sosem szerettem vagy más területen dolgozzak.. 2016 október 9-én megkaptam a Reiki 3/A fokozatát (Mester gyógyító) Horváth Gusztáv Reiki mesteremtől. Részt vettem és veszek sok önkéntes gyógyításban.  

     Folyamatos tanulásban vagyok.Szeretnék tovább menni Reiki tanítónak, hogy új hívatásom legyen, hogy átadhassam másoknak ezt a csodát amit én is élek már 15 éve. Közben már hozzám is járnak kezelésekre kérik a tanácsaimat . Hála köszönet, hogy én is eljuthattam idáig és élhetem a Reikis utamat. A csoda mindenkiben ott van .

     Szeretettel ajánlom a Reikit azoknak akik szeretnének magukért vagy másokért tenni fejlődni gyógyulni vagy aki kiegészítő terápiát keres. Szeretettel segítek annak  aki kéri.         

        A Reiki mellett foglalkozom:  Csakra talpmasszázs, Thétha Healing, Biologika Újmedicina

  Szeretettel : Némethné Kabatek Erika Reiki mester gyógyító

   

                                                                             

   

  Elérhetőségeim:

  e-mail:

  telefon:  06 70- 361 8222     

  Facebook:   https://www.facebook.com/nemetherikareiki/